info@rents-events.nl 06 57 55 25 56 / 06 51 34 67 90

R&D-Rents&Events biedt professionele licht- en geluidsapparatuur voor bedrijfs-, privé en publieksevenementen. Wij verhuren een uitgebreid assortiment in licht, geluid, dj apparatuur en special effects. Met onze kennis en ervaring wordt ieder evenement een gegarandeerd succes.

Wij streven naar perfectie en denken graag mee over de meest optimale invulling. Wij hebben ervaring met evenementen van enkele tientallen tot duizenden bezoekers op het gebied van dance-evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten, clubs, en in-outdoor festivals. Ook kunnen wij de techniek verzorgen voor modeshows en videoclips.

Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Met een goede service, kwalitateit en een scherpe prijsstelling bouwen wij aan een langdurige samenwerking met onze relaties.

Naast het verhuren van apparatuur organiseren wij ook onze eigen evenementen. Onze merknaam Barcode is inmiddels een begrip in Alkmaar en omgeving.

Ga je een festival organiseren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben de afgelopen flink wat ervaring opgedaan met het organiseren van festivals. Daarnaast is onze partner bleeker-events bij veel gemeenten in Noord-Holland een vertrouwd en bekend bedrijf als het gaat om akoestiek en de beperking van geluidsoverlast. Wij geven je samen graag advies over de invulling van jouw festival!

 

Voor vragen of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar via info@rents-events.nl

Robbie de Ruiter     M. +31 6-57 55 25 56

Dylan Langenberg   M. +31 6-51 34 67 90