E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Projecten R&D-Rents&Events

Projecten

 • Zelfs in een kerk had R&D-rents&events de perfecte oplossing

  Tijdens kerstavond mochten wij de techniek verzorgen voor Limitless entertainment in een zeer unieke locatie in Amsterdam, de Koepelkerk. De Koepelkerk is een 17de eeuwse kerk in het hartje van Amsterdam en wordt beheert door het Renaissance Amsterdam Hotel. Het evenement trok maar liefst 500 bezoekers en was net zoals elke andere editie weer stijf uitverkocht. Qua verlichting moesten wij bij deze locatie erg improviceren, omdat de ruimte op de grond zeer beperkt was. Zo hebben wij de verlichting verwerkt in hoge truss pilaren zodat dit niet ten koste ging van de ruimte. De sunstrips, movingheads, stroboscopen en lasers straalden boven het publiek uit wat zorgde voor een indrukwekkend effect. Bij het podium stond een geluidsinstallatie bestaande uit 8 subwoofers en 4 speakers Daarnaast zijn er ook losse speakers geplaatst op de balkons en in de ruimte achter de balkons. Om de show af te maken hadden wij een flinke dosis special fx toegevoegd. Op het podium stonden 3 sparkulars, 1 CO2 gun en een confetti booster. Daarnaast hadden wij boven de balkons 4 confetti shooters geplaatst. Kortom, 1 groot feest!
 • 07-08-2019 tot 11-08-2019 | Viva Kizomba Congress Amsterdam

  Dit jaar vond de derde editie van het Viva Kizomba congress plaats in het Van der Valk hotel bij Schiphol Amsterdam. Gasten kunnen hier terecht voor de muziekgenre's kizomba/Semba en Urban kiz. Het evenement duurde 5 dagen lang en trok meer dan 2500 bezoekers. Gedurende de week zijn er meer dan 50 workshops gegeven en waren er verschillende feesten die tot in de late uurtjes doorgingen. Het evenement had 2 grote zalen, de ene zaal was goed voor 800 personen en de andere voor 1200 personen. Wij waren in beide zalen verantwoordelijk voor het licht, geluid en de dj apparatuur. In totaal hadden wij 14 subwoofers, 14 12 inch speakers, 4 monitors, 2 dj sets en een flinke partij licht geleverd. Deze editie was zeer geslaagd en zal volgend jaar weer plaatsvinden bij van der Valk Schiphol.
 • 01-06-2019 | Woodlands festival

  Woodlands festival is een tradie in Bergen. Het evenement vind jaarlijks plaats bij de schaatsbaan, net buiten het dorp. De afgelopen 5 jaar is Bleeker-Events de hoofdaannemer voor de techniek en ook dit jaar ondersteunden wij hun met extra geluid, licht, dj set en special fx. Daarnaast mochten wij dit jaar de techno stage hosten onder de naam Atomik. Er stonden een aantal grote namen waaronder Bart Skills en Amotik. Qua techniek was het volgende aanwezig: 12 Showtec sunstrip, 4x Elation Proton stroboscoop, 8x ADJ movinghead, 6x Martin audio MLM line array speaker, 6x Martin audio WSX Subwoofer.
 • 26-04-2019 | Boiler Room

  Op konginsnacht stonden we met een compleet podium voor Boiler Room in Amsterdam. Het evenement vond plaats in de Indebt, een zeer mooie locatie waar regelmatig een evenement wordt gehouden. Naast licht en geluid verzorgden wij de beamers waarop video's werden afgespeeld en de apparatuur voor de livestream op Facebook.
Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.