E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Sparkular huren

 • Sparkular set 1

  - 2x Showven sparkular

  - 2x Sparkular poeder vulling

  - 1x Controller

  - Vuurwerkfontein tot 5 meter hoog!

   

  Huurprijs: €300,- excl. btw


  Huren
 • Sparkular set 2

  - 4x Showven sparkular

  - 4x Sparkular poeder vulling

  - 1x Controller

  - Vuurwerkfontein tot 5 meter hoog!

   

  Huurprijs: €600,- excl. btw


  Huren
 • Showven Sparkular

  De Showven Sparkular is de nieuwe vuurwerkfontein waar geen pyrotechnici of cerificaat voor nodig is. Met 1 zakje poeder kun je 10-15minuten fonteinen laten zien van 2 tot 5 meter hoog! Geschikt voor indoor gebruik. 

   

  Huurprijs: €120,- excl. btw


  Huren
 • American Dj Scene Setter 24 Controller

  De Adj dmx controller beschikt over 24 kanalen. Deze controller wordt gebruikt voor het aansturen van de Stage flames, Showven Sparkular en Confetti Stadium Cannon en is voorgeprogrammeerd. 

   

  Huurprijs: €20,- excl. btw


  Huren
 • Sparkular poeder 10 - 15 minuten

  Vuurwerkpoeder voor de Showven Sparkular. Met 1 zakje kun je tot wel 15 minuten spuiten. Twijfel je of de Showven Sparkular geschikt is voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op. 

   

  Prijs: €50,- excl. btw


  Huren

Met de Showven Sparkular wordt een spectaculair vuurwerkfontein effect gecreëerd. Voor het gebruik van de Sparkular is pyrotechnisch of certificaat nodig! Wanneer je een Showven Sparkular bij ons huurt kun je ervoor kiezen om ze af te halen in Alkmaar & Hilversum. Bezorgen naar Amsterdam kost €40,-.

Direct Showven Sparkular huren?

Je kunt de Showven sparkular huren door contact met ons op te nemen voor een reservering. Voor het gebruik zijn geen pyro certificaten of vergunning nodig. De Sparkular is een zeer veilig product en vereist dan ook geen ervaring. Met behulp van een simpele uitleg kan iedereen ermee overweg. Zelfs is het mogelijk om de vuurwerkfontein door de DJ te laten bedienen! 

Wanneer je een Sparkular bij ons huurt wordt deze gelverd met een voorgeprogrammeerde DMX controller. In deze controller zitten een aantal programma's en chases. Naast de controller kun je van het display belangrijke informatie aflezen. Het display weergeeft het ingetelde DMX adres, de interne temperatuur en eventuele foutcodes. Daarnaast kun je bij het opstarten van de Sparkulars het resterent aantal minuten aflezen. 

Sparkular poeder

De Sparkular poeder zakjes die wij verkopen zijn genoeg voor een 15 minuten vuurwerkfontein effect. Met de Showven Sparkular kun je een hoogte bereiken van 2 tot 5 meter. Ook dit is zelf te bedienen met de DMX controller. Bij volle output verbruikt de Sparkular meer poeder dan bij een lage ouput. Wil je een kortere vuurwerkshow dan is dat uiteraard geen probleem! Je kunt namelijk ook 1 zakje Sparkular poeder gebruiken voor 2, 3 of 4 Showven Sparkulars!

Installatie en bediening Sparkular

Heeft u geen ervaring met het installeren van de Showven Sparkular? Geen probleem. Wij kunnen voor u de sparkulars leveren en installeren op locatie. Na een korte uitleg over de werking van de machine kunt u daarna zelf de Sparkulars bedienen. Heeft u het tijdens uw evenemnt druk met andere zaken, dan kunnen wij ook u deze zorg ontnemen. Wij zullen dan vorgen voor een spectucaire vuurrwerkfontein show. 

Vuurwerkfontein voor in- en outdoorgebruik

De Sparkular is geschikt als vuurwerkfontein voor zowel in- als outdoorgebruik. Bij outdoorgebruik is het van belang dat de sparkular droog bijlft. Wanneer het poeder in contact komt met water dan gaat dit klonteren en vastzitten in de machine. 

Vlammenwerper als alternatief

Indien u wel vuur wilt maar het Sparkular effect niet wilt gebruiken voor uw evenement, kijk dan even bij de pagina vlammenwerper huren. Hier vind je een overzicht van onze vlammenwerpers met echte vuurballen. 

 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.