E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Microfoons en mengtafels

 • Shure SM58 microfoon

  De SM58 wordt ook wel de legendarische microfoon genoemd. Deze microfoon levert een heldere en warme zangweergave en is geschikt voor spraak- en zang. De microfoon kan worden aangesloten met een xlr kabel. 

   

  Huurprijs: €10,- excl. btw


  Huren
 • Shure SM58 draadloze microfoon

  De draadloze versie van de Shure SM58. Deze microfoon levert een heldere en warme zangweergave en is geschikt voor spraak- en zang. De microfoon kan worden aangesloten met een jack of xlr kabel. Batterijen worden meegeleverd. 

   

  Huurprijs: €40,- excl. btw


  Huren
 • Soundcraft epm-6 mengtafel

  6x input / 2x monitor input
  2x output

   

  Huurprijs: €40,- excl. btw


  Huren
 • Innox microfoon statief

  Statief voor microfoon

   

  Huurprijs: €5,- excl. btw


  Huren

Wij verhuren microfoons en mengtafels voor bruiloften, verjaardagen, presentaties, bedrijfsfeesten, professionele evenementen. Wij verhuren uitsluitend microfoons van het merk Shure. Wil je andere microfoons huren? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.