E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Geluid huren

Verhuur van geluid voor bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, presentaties en publieksevenementen. Wij verhuren geluid van het merk Db Technologies, het Italiaanse bedrijf dat zich ondertussen al ruimschoots heeft bewezen op de professionele markt. Alle geluidssets worden geleverd inclusief statieven en benodigde kabels. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je ergens anders hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op. 

Direct geluid huren?

Je kunt bij ons direct geluid huren door te bellen of mailen. Gehuurde spullen kunnen worden afgehaald bij onze locatie in Alkmaar of Hilversum, maar we kunnen het ook brengen en installeren. Wij bezorgen in Amsterdam vanaf €40,- excl. btw.

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.