E-mail info@rents-events.nl Telefoon 06 51 34 67 90
Whatsapp

24-12-2019 | Limitless @Koepelkerk Amsterdam

Tijdens kerstavond mochten wij de techniek verzorgen voor Limitless entertainment in een zeer unieke locatie in Amsterdam, de Koepelkerk. De Koepelkerk is een 17de eeuwse kerk in het hartje van Amsterdam en wordt beheert door het Renaissance Amsterdam Hotel. Het evenement trok maar liefst 500 bezoekers en was net zoals elke andere editie weer stijf uitverkocht. 

Qua verlichting moesten wij bij deze locatie erg mproviceren, omdat de ruimte op de grond zeer beperkt was. Zo hebben wij de verlichting verwerkt in hoge truss pilaren zodat dit niet ten koste ging van de ruimte. De sunstrips, movingheadsstroboscopen en lasers straalden boven het publiek uit wat zorgde voor een indrukwekkend effect. 

Bij het podium stond een geluidsinstallatie bestaande uit 8 subwoofers en 4 speakers Daarnaast zijn er ook losse speakers geplaatst op de balkons en in de ruimte achter de balkons.

Om de show af te maken hadden wij een flinke dosis special fx toegevoegd. Op het podium stonden 3 sparkulars, 1 CO2 gun en een confetti booster. Daarnaast hadden wij boven de balkons 4 confetti shooters geplaatst. Kortom, 1 groot feest!

 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.