Hieronder vind je ons verhuur assortiment. De apparatuur die wij verhuren is geschikt voor zowel kleine evenementen (bruiloft, bedrijfsfeest, drive in show) als grote evenementen en festivals. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij streven naar perfectie en denken graag mee over de meest optimale invulling van jouw evenement!

Assortiment

 • Geluid verhuur

  Wij verhuren geluid van het merk Db Technologies tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Naast de losse speaker verhuur hebben wij een aantal geluidssets samengesteld. Je huurt al een complete geluidsset voor feesten tot 50 personen voor 60,- euro. 

 • Licht verhuur

  Wij verhuren een uitgebreid assortiment aan licht. Ons verhuur assortiment bestaat uit movingheads, octostrips, parren, lasers, stroboscopen, blinders en priklicht! Je huurt al een complete led par verlichtingsset voor 25,- euro. 

 • Special effects verhuur

  Wij verhuren een uitgebreid assortiment aan special effects. Special effects worden gebruikt om het WOW effect te creëren, bijvoorbeeld met CO2, vuurwerk, vuur, confetti, rook- of bellenblaasmachines. 

 • Podium, dj booth en truss verhuur

  Wij verhuren truss en podium van de merken Duratruss en Prolyte. Daarnaast verhuren wij verschillende dj booths voor bruiloften, partijen, bedrijfsfeesten en overige evenementen. Je huurt al een complete dj booth vanaf 50,- euro.  

 • Dj set verhuur

  Wij verhuren de Nexus 1 en Nexus 2 serie van Pioneer. Je huurt al een complete pioneer dj set vanaf 120,- euro. Staat de juiste dj set er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op, dan vragen wij onze partners.

 • Drive in show verhuur

  Wij verhuren verschillende drive in shows. Alle drive in shows zijn compleet voorzien van licht, geluid, microon, dj sets en dj booths. Je huurt al een complete drive in show voor 350,- euro.  Daarnaast is het mogelijk om een dj via ons te boeken tegen aantrekkelijke prijzen.